Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora

 

Podarite novi sjaj vašem limenom ljubimcu

Kao što sa svakom novom sezonom unosimo promene u ishranu, dnevnu rutinu, odeću, način provođenja slobodnog vremena, s jednakom pažnjom se brinemo oko životnog prostora, gedžeta i, naravno, naših limenih ljubimaca.

Zaprljana i mutna stakla nisu samo estetski problem

Ako ste primetili da vam je sve teže gledati kroz vetrobransko staklo, a vaši retrovizori su puni prašine, insekata ili polena, vreme je za temeljno, spoljašnje pranje automobila. Zaprljana i mutna stakla nisu samo estetski problem, nego podsetimo, mogu da budu vrlo opasna i da ograniče vidljivost. Koliko puta u sezoni je potrebno prati vetrobransko i zadnje staklo, bočne prozore i retrovizore? Zavisi od toga koliko često vozite i kojim putevima se krećete. Ponekad je jedna gradska vožnja dovoljna da se na stakla zalepe prašina, insekticidi i neizostavni otisci prstiju. Nemojte da vas pranje stakala automobila uplaši, uz prave alate i metodu ovaj naoko zamorni posao postaće rutina.

Ako primetite da su so protiv proklizavanja na putevima, insekti i ptice ostavili mrlje na vašim staklima, savetujemo da prvom prilikom odstranite i barem delimično obrišete zaprljanu površinu. Naoko nebitne situacije mogu vašem automobilu, tačnije staklima, naneti veliku štetu ako dugo ostanu na staklenim površinama. U dodiru sa sunčevom svetlošću ostaci uljeza mogu da korodiraju i stvore sitna oštećenja na staklu koja se vremenom šire, a staklo, boju i limene delove auta pretvaraju u površine sklone bržoj amortizaciji. Nakon što se brzinski pobrinete za uklanjanje mrlja sa stakla automobila, pripremite se za pranje. U prtljažniku uvek držite sredstvo za čišćenje stakala s antistatičkim dejstvom koje uz određene dodatke osigurava da se staklene površine manje prljaju, a lakše čiste u budućnosti. Nakon što se sredstvo kratko upije, uzmite čistač stakala i prozora. Optimalan izbor je čistač koji ima ugrađen rezervoar za vodu.

Zaprljana i mutna stakla nisu samo estetski problem

Rovus čistač

Rovus čistač uz rezervoar zapremnine 45 mililitara omogućiće vam efikasno i temeljno čišćenje automobilskih stakala, kao i svih ostalih staklenih površina. Čistač prozora s krpicom i funkcijom prskanja vode ili sredstva za čišćenje stakala čini prozore savršeno blistavim. Važnost u pranju staklenih površina ima krpica od mikrofibera koja će površinu ostaviti glatkom, bez sitnih čestica tkanine ili prašine koje ostavljaju krpice drugih materijala. Ističe se važnost sklopive ručke zbog koje ćete Rovus čistač prozora moći da stavite u svaki prtljažnik ili u svaki kućni ormarić, jer ćete na jednako efikasan način kako čistite automobil, poželeti da očistite prozore, staklena vrata i ogledala u vašem domu.

Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora

Rovus čistač prozora