Rovus putna pegla

 

Idete na put samo s ručnim prtljagom ili rancem? Ne brinite, imamo rešenje kako da uvek budete doterani

Kada vas pozovu na kratko vikend putovanje ili vam društvo javi da su avionske karte za omiljenu mediteransku destinaciju super povoljne, nemojte razmišljati ni trena!

Mala putna pegla je spas!

Putovanja i izleti nas ispunjavaju i unose potrebnu dozu aktivne relaksacije u svakodnevicu. Ograničeni vremenom pripreme, često posežemo za instant rešenjima i brzinski kupujemo stvari koje nam na kraju i ne budu potrebne. Zašto ne biste umesto toga posegnuli za postojećim komadima odeće i dodacima koji će vašu proverenu garderobu učiniti besprekornom?

Spremajući se za kratki put na koji nosite samo ručni prtljag, ranac ili mali kofer, obratite pažnju na pravilo kapsulne kolekcije. To znači da uz limitiranu količinu odeće postignete maksimalnu iskoristivost i različitost odevnih kombinacija. Dva para pantalona, 2 majice, 1 košulja, jakna, mokasine i patike mogu kreirati više od 10 odevnih kombinacija ako ih pažljivo odaberete. Naravno, bitni su materijali koje nosite. Ako se odlučujete za funkcionalne i lepe odevne kombinacije, prikladne za razne aktivnosti poput šetnje gradom, posetu muzeju, restoranima i barovima, najčešće birate materijale poput tanke vune, lana i pamuka. Znate već šta će se dogoditi kada otvorite prtljag – dočekaće vas mnoštvo naborane ili zgužvane odeće, čak i ako ste neposredno pre polaska sve lepo ispeglali.

Srećom, mala putna pegla je spas! Kompaktna putna pegla uz kontinuiranu paru efikasno pegla i najnaboranije materijale. Snagu male putne pegle osigurava dupli napon, a brzo zagrevanje štedi vreme i energiju. Male dimenzije ne znače da je putna pegla ergonomski neadekvatna. Naprotiv, uz pametno dizajniranu dršku omogućuje lako peglanje na svim podlogama koje vam to dopuštaju.

Mala putna pegla je spas!

Uz pametnu peglu budite spremni za večeru, bioskop ili šetnju

plažomSećate se saveta mama i baka da košulje obavezno poprskate vodom pre peglanja? Uz Rovus putnu peglu to nije potrebno, snaga pare omogućiće brzo peglanje bez dodatnog prskanja tečnošću. Ipak, za željeni efekat svežine, komade odeće pre peglanja možete poprskati mirisom koji tkaninu čini glatkom i u dodiru s vrućom parom postiže maksimalan efekat ispeglane odeće. Zahvaljujući putnoj pegli, osim pamuka na putovanje od sada možete poneti i odeću od viskoze i svile, a prilagođenom temperaturom i parom osetljive materijale pravilno ispeglati. Više nema izgovora da na kratka putovanja morate nositi samo sportsku odeću. Uz pametnu peglu budite spremni za večeru, bioskop ili šetnju plažom.

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla

Rovus putna pegla